Mini-Bio de Rosa Carbonell

CAT // CAST

Mini-bio, Català

Em dic Rosa Carbonell i em dedico a utilitzar les arts escèniques per a vehicular connexions, convivències i interculturalitat.

La meva religió és el procomú -tot i que encara no reso totes les nits-.

Sóc llicenciada en direcció d’escena i dramatúrgia (ESAD MÁLAGA), Màster en Creació d’Arts de Carrer (FIRATÀRREGA i Universitat de Lleida), he creat i dirigit les cies LaCalderaTeatro i Los Hermanos Kray, membre fundador del Festival de Teatro Alternativo ElQuirófano (Málaga).

Actualment combino les meves tasques professionals -en l’àmbit sociocultural i de les arts escèniques- amb la meva formació en Interculturalitat.

13473147_236565566730730_1172785999_n

Pots trobar-me a:

rosacarbonellformiguera@gmail.com
Twitter: rosa_carbonell
Facebook: Rosa Carbonell


Mini-bio, Castellano

Me llamo Rosa Carbonell y me dedico a utilizar las artes escénicas para vehicular conexiones, convivencias e interculturalidad.

Mi religión es el procomún -aunque no rezo todas las noches-.

Licenciada en dirección de escena y dramaturgia (ESAD MÁLAGA), Máster en Creación de Artes de Calle (FIRATÀRREGA y Universitat de Lleida) directora de LaCalderaTeatro y Los Hermanos Kray, miembro fundador del Festival de Teatro Alternativo Elquirófano.

Actualmente combino mis labores profesionales -en el ámbito sociocultural y de las artes escénicas- con mi formación en Interculturalidad.

Puedes encontrarme en:

rosacarbonellformiguera@gmail.com
Twitter: rosa_carbonell
Facebook: Rosa Carbonell

Anuncis