Alguns dels meus treballs

Cartell i video promocional de la peça que vaig estrenar el 23 de juliol de 2016 a Sentmenat, als Jardins de Cal Milionari. “Neighbours” és un espectacle sense actors (i a voltes una intervenció urbana) on la participació del públic és la gran protagonista:

veins cartel-01

 

Fotografies de la  intervenció urbana participativa “M’AGRADARIA QUE AQUEST BARRI”, creada i realitzada per Rosa Carbonell a la ciutat de Badalona, agost de 2015:

 

 

 

Teaser de l’espectacle YO SOY MI MUJER, dirigit per Rosa Carbonell i interpretat per Sergio Vega. Espectacle premiat per TESTIMONI ESCÈNIC 2013:

 

Reportatge de YO SOY MI MUJER per la Xarxa de Televisions Locals:

http://www.laxarxa.com/culturat/noticia/nou-espai-escenic–2#.UwJ6SDNnzg4.facebook

 

Tràiler de SOY FEA, UN MUSICAL ANTIESTÈTICO. Adaptació del text de Sergi Belbel dirigida per Rosa Carbonell i interpretada per Pablo López, David Mena, Mireia Pascual i Sergio Vega.

Premis:

  • PREMI A MILLOR ESPECTACLE “VILLA DE OLVERA 2012” Ajuntament de Villa de Olvera
  • • PRIMER PREMI A MILLOR ESPECTACLE  MÁLAGA CREA 2011
  • PREMI A LA MILLOR DIRECCIÓ MÁLAGA CREA 2011
  • • PRIMER PREMI A MILLOR ESPECTACLE  “CASARICHE A ESCENA 2011”
  • PREMI A LA MILLOR DIRECCIÓ “CASARICHE A ESCENA 2011”

 

Fragment de PROYECTO DB7, espectacle de creació col·lectiva dirigit per Rosa Carbonell:

 

Teaser i imatges de l’espectacle “LA HUMANIDAD DE LOS PECES”, una creació col·lectiva dirigida per Rosa Carbonell i interpretada per Sergio Vega, Mireia Pascual, David Mena, Pablo López, Maria del Mar Suárez i Rosa Romero.

 

Festival de Teatre Alternatiu ELQUIRÓFANO (Málaga), creat, gestionat i coordinat per Rosa Carbonell, Alberto Cortés, Alessandra García, Mireia Pascual, Sergio Vega, David Mena, Rosa Romero, Raúl Cortés, Salva Atienza, Pepa Gallegos, Nerea Vega (Companyies LACALDERA TEATRO, BAJOTIERRA TEATRO i TRASTO TEATRO).

Anuncis